Niečo o tom akým spôsobom robím spank rukou ja – Starší Blog

Starší blog , ospravedlňujem sa za ten masaker jazyka, bohužiaľ mám len české školy.

Niečo o tom akým spôsobom robím spank rukou ja
Dlho som sa rozhodoval či tento článok napíšem ,alebo nie . Ona je totiž jedna vec dávať začiatočníkom rady ako sa zoznámiť a čo nerobiť ,alebo písať o obojkoch a vec druhá je takto vypustiť na svet svoje prácne získané know how 😀 V BDSM svete už krútim 18. rok . To už je poriadna kopa červených zadočkov a veselých očičiek . Po tých rokoch síce ešte stále nedokážem čítať myšlienky, aj keď niektoré subinky sa pomerne hlasno dožadujú schopnosti vyčítať to z očí a boh vie čoho / to správny dominant predsa dokáže, len sa pozrie a vie , bolo to v hentom časopise pre ženy/. Naučil som sa inú dôležitú vec – a to správne sa na všetko vypýtať . Ono totižto nie je pre ženy jednoduché hovoriť otvorene o svojich túžbach a to ,že je žena submisívnej povahy otváraniu sa obyčajne príliš nepomáha. Preto si treba najprv získať hlavu a len potom to ostatné.
Pred tým ,ako komukoľvek rozsvietite zadoček si treba uvedomiť niekoľko základných vecí. 1. Cieľom nie je masaker sadacieho svaľstva ale príjemný zážitok DVOCH ľudí. 2. To že je vaša zamýšľaná obeť submisívna ešte nemusí nutne znamenať ,že je aj masochisticky zameraná. 3. Ak je masochisticky zameraná , viete aký druh bolesti má rada a ako ju pôsobiť ? Keďže tento článok je o spanku rukou budeme primárne rozlišovať dva základné druhy bolesti /áno je ich viac ale toto je pre začiatočníkov , sám ich viem spôsobiť 7 a stále sa ešte učím

A. Bolesť ostrá – to je to keď vás poriadne pleskne dlaňou až to uštipne.
B. Bolesť tupá – rana päsťou či otvorenou dlaňou tak aby to neplesklo.

Základné druhy spanku sú tieto tri : I. Spank pre potešenie – ľahký , maznavý ,skôr dlhší spank pro ktorom ide primárne o potešenie oboch strán , pri správnom prevedení veľmi zmyselná záležitosť. II. Spank údržbársky – to je stredne tvrdý spank ,ktorý niektoré páry absolvujú raz týždenne aby submisívna časť páru nezabudla kto je a príliš nešantila. III. Spank za trest – ozajstný výprask za vážne porušenie disciplíny, ne ide až toľko o potešenie , viac ide o výchovný účinnok. Nech ide o ktorýkoľvek druh spanku , ja osobne používam výhradne holú ruku , v nástrojoch jednoducho nemám ten cit , neužijem si to tak ako chcem. Najprv obeť zlapám , je to viac sexi ako len povedať poď že sem , bude mazec. Keď mám obeť zlapanú , nasadím putá a hodenú cez plece si ju odnesiem na pohovku . Tam si sadnem , obeť položím cez kolená , aby jej nevisela hlava ani nohy a mohla sa teda pekne sústrediť na prežitok z plieskania. Následne obnažím spodnú časť tela , pretože budem používať olej aj krém a nechcem obeti nič znečistiť , to potom vrieskajú viac ako pri výprasku. Holý zadok dôkladne natriem olejom a namasírujem , pri čom nezabudnem podráždiť prstami obidve spodné dierky . Namazaný a namasírovaný zadoček lepšie precíti každý plieskanec a pekne vzrušená subinka sa tak pekne krúti, že tomu jednoducho neodolám a pri masáži ju ľahko prstujem do obidvoch dierok. Nikdy nie surovo ,len ľahko. Primerane rozdráždenú obeť poučím , že po každej rane počíta a poďakuje , ak nie ,rana sa nepočíta. Vždy na začiatku obeti poviem koľko presne dostane a počet vždy dodržím. To je zákon spanku. Behom samotného aktu je dôležité si uvedomiť ,že účinnok jednej každej rany ovplyvňuje nie len sila ,ale aj smer úderu a uhol pod ktorým na zadok dopadne . Druh bolesti zasa navyše ovplyvňuje ako tvarujeme dlaň , či ju držíme rovne ako prkienko , či vytvarujeme len z prstou niečo ako priekopu ,alebo z prstov a dlane mištičku , s trochou tréninku sa dá aj prísavka čo sa skutočne prisaje . Tu treba experimentovať dokiaľ sa to človek nenaučí sám za seba , ona je každá ruka iná a aj tie pristávacie plochy sa značne líšia.
Posledná ale veľmi dôležitá vec je aftercare , čiže následná opatera. Po každom spanku akéhokoľvek druhu je bezpodmienečne nutné namazať ,ošetriť, pobozkať a vyobjímať . Ak treba pri večeri dajte obeti na stoličku vankúšik . Ktokoľvek odmieta či len ignoruje aftercare nie je dominant ale obyčajný kokot.

0
0 0 votes
Article Rating

Publication author

offline 3 měsíce

englishteacher

7
Comments: 1Publics: 27Registration: 16-09-2018
Subscribe
Upozornit na
0 Komentáře
Inline Feedbacks
View all comments
Authorization
*
*
Registration
*
*
*
0
Would love your thoughts, please comment.x